KERÄÄ TUKIJAILMOITUKSIA

Voit osallistua ja vaikuttaa kampanjan kulkuun keskustelemalla työkavereidesi ja tuttaviesi kanssa pätkätöistä. Kerro heille miksi sinä tuet kampanjaa ja kysy heidän kokemuksistaan, jotka liittyvät epätyypillisiin työsuhteisiin sekä pyydä heitä Operaatio Vakiduuni -kampanjan tukijoiksi. Mitä useampia tukijoita, sen vahvempi kampanja on. Kansanliike on yhdessä tekemistä! Siksi jokaisen panos on tärkeä.

Tukijailmoitusten täyttämisen lisäksi helppo tapa osallistua on kutsua kaverit tykkäämään Operaatio Vakiduunin Facebook-ryhmästä. Se vie vain hetken ja tulokset näkyvät heti.

KERÄÄJÄN MUISTILISTA

1. Printtaa Operaatio Vakiduunin tukijailmoituksia täältä 

2. Valitse kohderyhmäsi (työkaverit, perheenjäsenet, sukulaiset tai vaikkapa naapurisi)

3. Listaa henkilöt, joiden kanssa haluat puhua ja pyytää mukaan. Listaus jäsentää suunnitelman ja voit merkata, kenen kanssa olet jo puhunut.

4. Lähde rohkeasti juttelemaan. Keskustele. Kysy ihmisten omakohtaisista kokemuksista. Kerro, miksi sinä tuet kampanjaa ja olet allekirjoittanut kansalaisaloitteen. Pyydä heitä kampanjan tukijoiksi ja täytä tukijailmoitus.

5. Lähetä täytetyt kampanjan tukijailmoitukset kirjeitse. Merkitse joko kuoreen tai erilliseen saatteeseen omat yhteystietosi.

6. Tukijailmoitukset voit lähettää ilman postimerkkiä soitteeseen:

Operaatio Vakiduuni
Info: 00530
Tunnus 500 5152
00003 Vastauslähetys

7.  Jos tarvitset tukea tai neuvoja ole yhteydessä

--> --> --> -->